dvdabc.hu - DVD WEBSHOP, BLU-RAY WEBSHOP -
A  Á  B  C  D  E  É  F  G  H  I  Í  J  K  L  M  N  O  Ó  Ö  Ő  P  Q  R  S  T  U  Ú  Ü  Ű  V  W  X  Y  Z  

DVD BLU-RAY 3D BLU-RAY CD KÖNYV
DVD-K RAKTÁRRÓL MOST ÉRKEZETT RAKTÁRUNKBA!

A feltételekben a legutóbbi változtatás: 2009.06.17-én történt! Kérjük olvassa el részletesen a tájékoztatót!


Tisztelt Felhasználónk!

Köszöntjük Internetes áruházunkban! Reméljük sok kellemes percet fog nálunk eltölteni!

A DVD-K KISZÁLLÍTÁSA - ÁTVÉTELE:

A gördülékenyebb és színvonalasabb kiszállítás érdekében áttérünk az országos futárszolgálatos kiszállításra! Ezentúl minden nem Budapesti csomagot a Magyar Posta Futárszolgálatával küldünk! Az új rendszer el.nyei:

- a feladástól számítva garantált másnapi kézbesítés
- a futár kétszer egymást követ. munkanapon próbálja kiszállítani a DVD-ket. Ha ez nem sikerül, akkor a helyi postahivatalban helyezi el a csomagot, ahol 10 munkanapig .rzik!
- a futár minden esetben hagy értesít.t, hogy a csomagot elhelyezte a postahivatalban vagy hogy újra megpróbálja kiszállítani!

Reméljük, hogy ezzel az újítással ötvözzük a futárszolgálat el.nyeit (gyorsaság, pontosság) és a posta el.nyeit (10 munkanapos .rzés a szokásos helyi postahivatalban ahol a csomag átvehet.).

A szállítási költségek a megrendelés értékétől függetlenül csomagonként 990 Ft, plusz pénzt csomagolási díjra, stb. nem számolunk fel!

A futáros szállítás is egységesen 990 Ft, kizárólag Budapesten működikik, és minden Budapesti rendelést futárosan intézünk! Szállítás előtt futárunk mindenképpen egyeztet időpontot a megadott telefonszámon, emiatt rendkívül fontos, hogy olyan számot adjon meg, amin el tudjuk Önt érni! Továbbá kérjük rendelésnél adjon meg minden szükséges és segítő információt a szállítást megsegítendő!
A személyes átvétel plusz költséggel nem jár, a részletek mindenképpen olvassa el ide kattintva vagy ennek a lapnak az aljén:

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK:- Amennyiben egybe kéri a szállítást, azon filmeket, amik "VÁRNI KELL" státuszban vannak, nem vesszük figyelembe, és azon filmek nélkül küldjük a csomagot!
- Az utóbbi időben sajnálatos módon a kiadók pontosan nem tudják közölni, hogy mely filmeket tudják küldeni, és melyek azok, amelyekre várnunk kell. Jelenleg egy korszerűbb, átláthatóbb és automatizáltabb rendszer programozásán dolgozunk
Mivel egyre több fent említett kiadvány van, emiatt amennyiben "EGYBE KÉRI A SZÁLLÍTÁST", de a filmek maradéktalanul 10-12 MUNKANAPON belül nem érkeznek meg, abban az esetben ha a filmek több mint fele megérkezett raktárunkba, azokat postázzuk! Ha a filmek között ELŐRENDELHETŐ DVD is van, akkor a 10 munkanap a legutoljára megjelenő DVD megjelenési dátumától számít! Ha a megrendelt DVD-k elenyésző része jött csak meg (kevesebb, mint a fele), abban az esetben erről külön értesítést küldünk, és egyeztetünk a további lehetőségekről! Ha a csomag kiküldése után további DVD-k érkeznek meg, és Ön újabb adag DVD-t nem rendelt (amivel kiküldhetnénk a megérkezett lemezt), abban az esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot!
Ez az új postázási rendszer remélhetőleg gördülékenyebbé és kiszámíthatóbbá teszi a kiszállítási procedurát! Természetesen ez az új rendszer kísérleti jelleggel fog működni, tehát amennyiben ötlete vagy véleménye van, kérjük írja meg az ismert mail címekre! Hangsúlyozzuk, hogy kollégáink a rendeléseket egyedileg és egyénileg kezelik, rugalmasak a postaköltség csökkentése érdkében, tehát amennyiben biztosra tudjuk, hogy 1-2 nap várakozás még szülhet filmeket, abban az esetben ezt az időt megvárjuk! A fenti rendszert elsősorban a nehezen, vagy egyáltelán nem beszerezhető filmeknél alkalmazzuk, elsősorban amitt, hogy Önnek fölöslegesen ne kelljen várnia!

A FILMEK STÁTUSZ JELÖLÉSE:

A film jelenleg raktáron van, a szállítás azonnal megtörténhet
A film jelenleg megrendelhető, szállítás beszerzés után!
A film jelenleg nem kapható, a közeljövőben egészen biztosan nem tudjuk küldeni
A film még nem jelent meg, de előrendelést már elfogadunk rá


A státusz jelölés kizárólag tájékoztató jellegű, egyes esetekben eltérés lehetséges!

JOGI INFORMÁCIÓK:

A vevőt elállási jog illeti meg: a vevő elállhat a rendeléstől, amennyiben a rendelt filmet nem szeretné megvásárolni. Amennyiben még csak a rendelés történt meg de a teljesítés nem, abban az esetben a saját adminisztrációs felületen belüli a kosár opciónál törölheti a nem kívánt filmeket vagy az egész rendelést. Ezen kívül levélben is közölheti velünk törlési szándékát, ebben az esetben mi végezzük el a rendelés törtlését (email címünk: info@dvdabc.hu). Amennyiben a filmeket kiküldtük, úgy 8 napon belül van lehetőség a filmek visszavételére. A vevő az elállási jogával nem élhet, amennyiben a DVD csomagolását felbontotta.

Szavatosság és jótállás: Az eladó szavatossági felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003 (VII.30) GkM.rendeletben foglaltak az irányadóak. Az eladó jótállási felelősségére a 151/ 2003.( IX.22) Kormány rendeletben foglaltak az irányadóak.

Teendő hibás termékek esetében:

- Amennyiben nem egyértelmű hibáról van szó (törött, vagy karcos lemez, stb.), mindenképpen vegye fel velünk a kapcsolatot! E-mail címünk: info@dvdabc.hu!

- Lejátszási gondok, kép- és hangproblémák esetében - amennyiben szemmel látható sérülés nincs a lemezen - érdemes más készülékeken, lehetőleg nem DVD-ROM alapú, márkás lejátszón is kipróbálni a filmet, mert egyes olcsóbb lejátszók ugyanis nem minden lemezt játszanak le tökéletesen.
- Ha a lemez hibátlan (más DVD készülékekben tökéletesen működik) kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a fenti elérhetőségek egyikén. - Egyértelmű lemezhiba esetén a következő a teendő:

Párnázott borítékban, ajánlott levélként küldje vissza nekünk a hibás lemezt a következő címre:

DVDabc
1116, Budapest, Mohai út 22.

A küldeményhez mellékeljen egy rövid leírást a hibáról. A leírásban a következőknek kell szerepelnie:

A hiba leírása (törött lemez, karcos lemez, kockásodó kép, stb.)
Amennyiben nem kívülről látható fizikai sérülésről van szó, a hiba jelentkezésének pontos helye (fejezet, óra - perc)
A DVD-készülék típusa, amin a hiba jelentkezett.
A hibás lemez beérkezése után postafordultával küldjük a cserelemezt.
Ilyen esetben a postaköltség az eladót terheli.

A biztonságos üzletmenet és a visszaélések elkerülése érdekében fenntartjuk a jogot, hogy ne szolgáljuk ki azon vásárlóinkat, akik rendszeresen nem veszik át megrendelt termékeiket, vagy bármilyen más módon kárt okoznak cégünknek.

SZEMELYES ÁTVÉTEL

A személyes átvétel időpontja:

HÉTFŐ: 09.00 - 17.00
KEDD: 09.00 - 17.00
SZERDA: 09.00 - 17.00
CSÜTÖRTÖK: 9.00 - 17.00
PÉNTEK: 9.00 - 17.00

FIGYELEM! A FILMEK BEÉRKEZÉSÉRŐL FOLYAMATOSAN TÁJÉKOZTATUNK, ELŐZETES ÉRTESÍTÉS ELŐTT NEM ÉRDEMES ELLÁTOGATNI HOZZÁNK A FILMEKÉRT, UGYANIS AKKOR VALÓSZÍNŰ, HOGY MÉG NEM ÉRKEZTEK MEG HOZZÁNK!

A személyes átvétel helyszíne: 1116, Budapest, Mohai út 22, 1.em.


A DVDabc a Hálóker 2001 KFT tulajdona, csomagküldő partnerünk az FMD Kft.
Az oldalon feltüntetett árak minden esetben bruttó, azaz ÁFA-s árak!

DVDabc 2001-2013 Minden jog fenntartva
Info: info@dvdabc.hu