dvdabc.hu - DVD WEBSHOP, BLU-RAY WEBSHOP -
A  Á  B  C  D  E  É  F  G  H  I  Í  J  K  L  M  N  O  Ó  Ö  Ő  P  Q  R  S  T  U  Ú  Ü  Ű  V  W  X  Y  Z  

DVD BLU-RAY 3D BLU-RAY CD KÖNYV
DVD-K RAKTÁRRÓL MOST ÉRKEZETT RAKTÁRUNKBA!Üdvözlünk a DVDabc.hu-n!

Mi is a célunk?

Az elektronikus kereskedelem virágkorát éli. Otthon kiválasztod mit szeretnél megvenni, rákattintasz, megrendeled, és minél hamarabb átveszed a postástól. Az, hogy ez gördülékenyen, olcsón és nagy választékban tehesd meg, már a mi dolgunk. Shopunkban mindezeket a feltételeket teljesíteni fogjuk.

Mit is kínálunk?

Kis hazánkban a házimozizás egyre szélesebb körben terjed el. Pár évvel ezelőtt a VHS kazetták stereo hangja még csodának számított, de manapság hódít a DVD a maga csodálatos képi és hangi profizmusával. Ezért gondoltuk azt, hogy céljainkat és kínálatunkat összefonjuk, és ebben a szellemben megalapítottuk Magyarország egyik legnagyobb és széles körben ismert (és elismert) DVD és VHS supershopját.

A kérdőívben az alábbiakra a következők miatt van szükségünk:
Felhasználónév: ezzel tudunk téged egyértelműen azonosítani. Célszerű olyan felhasználónevet választani, amit gyakran használsz, így kevés az esélye annak, hogy elfelejted. A felhasználónév nem azonos a jelszóval! A jelszavadat emailben kapod meg. Kérjük kétszer gépeld be, hogy biztos ne csússzon közbe hiba, és a kívánt név legyen a tiéd.
Név, ország, város, cím: ezek egyértelműen kellenek, hiszen ha rendelsz valamit, akkor ezek az adatok szükségesek ahhoz, hogy el tudjuk számodra küldeni a kívánt termékeket.
E-mail: minden rendelésedet ide jelzünk vissza, hírleveled ide fog megérkezni, illetve ezen postafiókon keresztül tartjuk veled a kapcsolatot. Kérjük kétszer gépeld be, hogy biztos ne csússzon közbe hiba.
Telefonszám: ha bármilyen rendkívüli esemény történik rendeléseddel kapcsolatban, és ha az e-mail nem lenne elég, akkor vesszük igénybe telefonszámodat. Fontos akkor is, ha futárszolgálattal küldjük ki a termékeket, és az időpontot egyeztetni kell. Ne feledd a körzetszámot is megadni!

Felhasználónév:
Felhasználónév (újra):
Vezetéknév:
Keresztnév:
Ország:
Város / Település:
Cím:
Irányítószám:
email:
email (újra):
Telefonszám:
  hírlevél feliratkozás
A DVDabc a Hálóker 2001 KFT tulajdona, csomagküldő partnerünk az FMD Kft.
Az oldalon feltüntetett árak minden esetben bruttó, azaz ÁFA-s árak!

DVDabc 2001-2013 Minden jog fenntartva
Info: info@dvdabc.hu