dvdabc.hu - DVD WEBSHOP, BLU-RAY WEBSHOP - DVD : HALHATATLAN SZERETÕK
A  Á  B  C  D  E  É  F  G  H  I  Í  J  K  L  M  N  O  Ó  Ö  Ő  P  Q  R  S  T  U  Ú  Ü  Ű  V  W  X  Y  Z  

DVD BLU-RAY 3D BLU-RAY CD KÖNYV
DVD-K RAKTÁRRÓL MOST ÉRKEZETT RAKTÁRUNKBA!HALHATATLAN SZERETÕK
ONLY LOVERS LEFT ALIVE (2013)

Megjelent:

2016.05.18Rendezte:

Jim Jarmusch

Szereplők:

Tom Hiddleston, Tilda Swinton, Mia Wasikowska, John Hurt, Anton Yelchin, Jeffrey Wright, Slimane Dazi, Carter Logan, Yasmine Hamdan

Forgalmazó:

Fantasy Film

Feliratok:

Magyar

Hang:

Angol - Dolby Digital 5.1

Képformátum:

16:9 - 1.85:1

Hossz:

123 percHordozó
Listaár

DVDabc ár
Státusz
Pont
 
2990 2990 29
 

  Adam (Tom Hiddleston) egy visszavonultan élő vámpír, aki zenészként tengeti életét detroiti lakásában. Egy nap újra találkozik élete szerelmével, a szintén vámpír Eve-vel (Tilda Swinton), aki hátrahagyja addigi életét a marokkói Tangerben, hogy ismét Adammel legyen. A szerelmespárt váratlanul meglátogatja Eve felelőtlen és bajkeverő húga (Mia Wasikowska), aki nemcsak, hogy irritálja Adam-et, de veszélybe sodorja az egyetlen embert, akivel a zenész jó kapcsolatot ápol.
  Jim Jarmusch (Florida, a paradicsom, Törvénytől sújtva, Éjszaka a Földön) kultuszfilmje, A Halhatatlan szeretők "egy elképesztően gyönyörű és sajátos ritmusú film, mely szemet és értelmet egyaránt letaglóz kimunkáltságával, stílusosságával." (Filmtekercs)

  A rendező üzenete

  Az Only Lovers Left Alive egy egy férfiról (Adam) és egy nőről (Eve) szóló szokatlan szerelmi történet. (Forgatókönyvemet részben Mark Twain műve, az Ádám és Éva naplója inspirálta – bár a karakterek nevein kívül nincs direkt kapcsolat a könyvvel.) A szerelmesek archetipikus kívülállók, kiemelkedően intelligens és kifinomult, bohém alakok, aki emellett állati ösztöneik teljes tárházának is birtokában vannak. Keresztül-kasul beutazták a világot és számos különleges dolgot tapasztaltak, ám mindig a társadalom árnyékos peremén meghúzódva éltek. És mint szerelmük története, különleges perspektívájuk is évszázadokat ölel fel – mert vámpírok.

  Ám ez nem egy szokványos vámpírtörténet. Az egymástól nagyon különböző helyszíneken, Detroit és Tanger városaiban játszódó történetben szinte végig éjszaka van. Főhőseinek, Adamnek és Evenek emberi vérre van szükségük az életben maradáshoz, csakhogy a 21. században élnek, ahol egy idegen nyaki ütőerének kiszívása meggondolatlan cselekedet. Biztosra kell menniük a vér tisztaságát illetően, nem hordoz-e betegséget vagy fertőzést. Árnyékként élve azt is rég megtanulták, hogy elkerüljék bármilyen hivatalos szerv figyelmét.

  Filmünkben a vámpír rezonáns metafora, mely a történet mélyebb üzenetét foglalja keretbe. Ez egy szerelmi történet, egyszersmind két kívülálló története, akik különleges körülményeik miatt óriási tudást halmoztak fel az ember és a természet történetéről, a korszakalkotó vívmányoktól kezdve a tragikus és brutális bukásokig. Adam és Eve maguk a metaforái az emberi élet jelenlegi állapotának – törékenyek és veszélyeztetettek, akik érzékenyeken reagálnak a természeti erőkre, és a hatalmon levők rövidlátó viselkedésére.

  Jim Jarmusch
John Hurt
Tilda Swinton


Extrák:

Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
5

A film jelenleg raktáron van, a szállítás azonnal megtörténhet
A film jelenleg megrendelhető, szállítás beszerzés után!
A film jelenleg nem kapható, a közeljövőben egészen biztosan nem tudjuk küldeni
A film még nem jelent meg, de előrendelést már elfogadunk rá

A DVDabc a Hálóker 2001 KFT tulajdona, csomagküldő partnerünk az FMD Kft.
Az oldalon feltüntetett árak minden esetben bruttó, azaz ÁFA-s árak!

DVDabc 2001-2013 Minden jog fenntartva
Info: info@dvdabc.hu