dvdabc.hu - DVD WEBSHOP, BLU-RAY WEBSHOP - DVD : VIPO ÉS BARÁTAI 2. - NYÁR KÜLDETÉS
A  Á  B  C  D  E  É  F  G  H  I  Í  J  K  L  M  N  O  Ó  Ö  Ő  P  Q  R  S  T  U  Ú  Ü  Ű  V  W  X  Y  Z  

DVD BLU-RAY 3D BLU-RAY CD KÖNYV
DVD-K RAKTÁRRÓL MOST ÉRKEZETT RAKTÁRUNKBA!VIPO ÉS BARÁTAI 2. - NYÁR KÜLDETÉS
VIPO

Műfaj:

Rajzfilm, MeseSzereplők:

Rajzfilmfigurák

Forgalmazó:

JCS Film Kft.Hang:

Magyar - Stereo

Képformátum:

16:9

Hossz:

72 percHordozó
Listaár

DVDabc ár
Státusz
Pont
 
990 990 9
 

  VIPOt, a repülő kutyust egy varázslatos vihar elsodorja barátaival a titokzatos Idő Szigetre. Izgalmas kalandok során találkoznak Tavasz Királynővel, aki ellopta az első varázskövet Idő Mester amulettjéből. Vajon VIPOnak sikerül kiszabadítania barátait a ravasz pillangó fogságából, és együtt meg tudják szerezni a Tavasz zöld kövét, az elsőt a négy közül?

  A DVD-n található epizódok:

  01. A legkisebb gogg

  Ogg megparancsolja a legkisebb goggnak, aki nem rendelkezik semmilyen szuperérzékkel, hogy szerezze vissza a varázsamulettet. Amikor Suti üres kézzel tér vissza, Ogg nagyon mérges lesz és büntetésként elküldi őt a lápba. VIPO megsajnálja az aranyos kis lényt, és megkéri barátait, hogy fogadják be maguk közé.

  02. A szeszélyes szörnyek

  Nessy, a Loch Ness-i szörny hatalmas termete miatt folyton kárt tesz környezetében, és ezzel magára haragítja a falu néhány lakóját. Azért, hogy többé ne legyen társai terhére, úgy dönt, elhagyja barátait és a falut. Ogg, kihasználva a jó szándékú és ügyetlen szörny elkeseredettségét, megpróbálja őt a falubeliek ellen fordítani, ám ehhez VIPO-nak is lesz néhány szava!

  03. A nagy csere-bere

  Amikor a távcső véletlenül a varázslatos vizű Fényes tóba esik, VIPO és Ogg beugranak utána, hogy megszerezzék. Viszont a tó mágikus erejének köszönhetően a két főszereplő testet cserél. Ebben a bolondos epizódban a dolgok a fejük tetejére állnak, de végül minden jóra fordul.

  04. Játék, vagy valóság?

  Miután Henry, a gólya megdorgálja Jimmyt és Jennyt, a két mókust komolytalan viselkedésük miatt, Florence bácsikájukkal közösen kiszabadítják Sutit a nagy Ogg fogságából. Színészi képességeik és találékonyságuk segítségével, valamint VIPO közreműködésével elhitetik a goggokkal, hogy Gogzilla szelleme szállta meg a szörnykastélyt, és ezzel jól rájuk ijesztenek!

  05. Délibáb (Nyár Küldetés - 1. rész)

  A legmelegebb évszak első napján VIPO és a varázsamulett által kiválasztott társai elindulnak, hogy második küldetésüknek eleget téve a Nyár Király birtokában lévő Nyár Követ is visszaszerezzék. A forróvérű gyík azonban rekkenő hőséget gerjeszt és káprázatos délibábok segítségével próbálja feltartani a palotájába igyekvő furcsa különítményt.

  06. A Nyár Király (Nyár Küldetés - 2. rész)

  A piros színű varázskőért vívott harc Nyár Király homokból épült piramisában folytatódik. Az izgalmas kalandokban bővelkedő epizódban VIPO-nak és barátainak sikerül „lehűtenie” a forróvérű gyíkot, és a Nyár piros színű kövének visszaszerzésével, VIPO a második küldetést is sikeresen teljesíti. Két küldetés viszont még hátravan!


Extrák:

Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
5

A film jelenleg raktáron van, a szállítás azonnal megtörténhet
A film jelenleg megrendelhető, szállítás beszerzés után!
A film jelenleg nem kapható, a közeljövőben egészen biztosan nem tudjuk küldeni
A film még nem jelent meg, de előrendelést már elfogadunk rá

A DVDabc a Hálóker 2001 KFT tulajdona, csomagküldő partnerünk az FMD Kft.
Az oldalon feltüntetett árak minden esetben bruttó, azaz ÁFA-s árak!

DVDabc 2001-2013 Minden jog fenntartva
Info: info@dvdabc.hu