dvdabc.hu - DVD WEBSHOP, BLU-RAY WEBSHOP - DVD : VIPO ÉS BARÁTAI 1. - TAVASZ KÜLDETÉS
A  Á  B  C  D  E  É  F  G  H  I  Í  J  K  L  M  N  O  Ó  Ö  Ő  P  Q  R  S  T  U  Ú  Ü  Ű  V  W  X  Y  Z  

DVD BLU-RAY 3D BLU-RAY CD KÖNYV
DVD-K RAKTÁRRÓL MOST ÉRKEZETT RAKTÁRUNKBA!VIPO ÉS BARÁTAI 1. - TAVASZ KÜLDETÉS
VIPO

Műfaj:

Rajzfilm, MeseSzereplők:

Rajzfilmfigurák

Forgalmazó:

JCS Film Kft.Hang:

Magyar - Stereo

Képformátum:

16:9

Hossz:

72 percHordozó
Listaár

DVDabc ár
Státusz
Pont
 
990 990 9
 

  VIPOt, a repülő kutyust egy varázslatos vihar elsodorja barátaival a titokzatos Idő Szigetre. Izgalmas kalandok során találkoznak Tavasz Királynővel, aki ellopta az első varázskövet Idő Mester amulettjéből. Vajon VIPOnak sikerül kiszabadítania barátait a ravasz pillangó fogságából, és együtt meg tudják szerezni a Tavasz zöld kövét, az elsőt a négy közül?

  A DVD-n található epizódok:

  01. Az időgép

  VIPOt, a repülő kutyust születésnapi partijáról egy varázslatos idővihar elsodorja barátaival a titokzatos Idő Szigetre. Ebben az ismeretlen világban rejtélyes zöld lények leselkednek rájuk. Dr. Timmly időórája meghibásodik, ezért nem tud rajtuk segíteni. Vajon van rá lehetőség, hogy VIPO és barátai valahogy hazajussanak?

  02. A két falu meséje

  Kongó, az afrikai gorilla, VIPO néhány barátját rabszolgaként dolgoztatja. Egy dzsungelvárat szeretne építtetni velük, ahol biztonságban érezheti magát a szigeten élő ismeretlen lényektől. Amikor az építmény összeomlik és Kongó a romok alá szorul, VIPO kissé megleckézteti. Így hívja fel a gorilla figyelmét az összetartás és a jól szervezett, közös munka fontosságára.

  03. Az évszakok kövei

  VIPO találkozik Idő Mesterrel, aki megbízza, hogy szerezze vissza az évszakok színes varázsköveit a Négy Évszak Uralkodóktól, akik elrabolták tőle. Az idő helyreáll, ha a kövek visszakerülnek a varázsamulettbe, Idő Mester pedig segíthet VIPOnak és barátainak hazajutni. Először viszont az amulettet is vissza kell szerezni!

  04. A goggok támadása

  VIPO visszaszerzi a varázsamulettet Oggtól, a szigetlakó zöld goggok vezetőjétől. Ogg és csapata válaszként, megtámadja VIPO faluját. Azonban hősünk, a zöld lények fejlett érzékszerveit fordítja önmaguk ellen. Kifinomult ízlelésüket, különleges szaglásukat, éles látásukat, érzékeny hallásukat és hatalmas izomerejüket kihasználva megfutamítja őket!

  05. A virágok támadása (Tavasz Küldetés - 1. rész)

  A tavasz első napján a varázsamulett kiválasztja VIPO barátai közül azokat, akik elkísérhetik őt első nagy küldetésére, melynek célja a Tavasz Kövének megszerzése. Vajon együtt képesek túljárni a furfangos Tavasz Királynő eszén, aki a varázskő erejének segítségével egész évben tartó Tavasz Világot hozott létre?

  06. A pillangó kaland (Tavasz Küldetés - 2. rész)

  A Tavasz Küldetés során VIPO találkozik a ravasz pillangóval, aki társait pillangó-bábbá varázsolta. Miután hősünk kiszabadította barátait a Tavasz Királynő fogságából, VIPO a négy ellopott varázserővel rendelkező tárgy egyikét: a Tavasz zöld színű kövét is megszerzi. Három küldetés azonban még hátravan!


Extrák:

Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
5

A film jelenleg raktáron van, a szállítás azonnal megtörténhet
A film jelenleg megrendelhető, szállítás beszerzés után!
A film jelenleg nem kapható, a közeljövőben egészen biztosan nem tudjuk küldeni
A film még nem jelent meg, de előrendelést már elfogadunk rá

A DVDabc a Hálóker 2001 KFT tulajdona, csomagküldő partnerünk az FMD Kft.
Az oldalon feltüntetett árak minden esetben bruttó, azaz ÁFA-s árak!

DVDabc 2001-2013 Minden jog fenntartva
Info: info@dvdabc.hu