dvdabc.hu - DVD WEBSHOP, BLU-RAY WEBSHOP - DVD : PISZKOS HARRY SOROZAT
A  Á  B  C  D  E  É  F  G  H  I  Í  J  K  L  M  N  O  Ó  Ö  Ő  P  Q  R  S  T  U  Ú  Ü  Ű  V  W  X  Y  Z  

DVD BLU-RAY 3D BLU-RAY CD KÖNYV
DVD-K RAKTÁRRÓL MOST ÉRKEZETT RAKTÁRUNKBA!PISZKOS HARRY SOROZAT


Műfaj:

Akció

Rendezte:

Többen

Szereplők:

Clint Eastwood, John Vernon, Mitchell Ryan, Harry Guardino, Sondra Locke, Liam Neeson

Gyártó stúdió:

Warner Bros.

Forgalmazó:

Warner

Feliratok:

Angol, Cseh, Egyéb, Görög, Héber, Magyar, Német, Olasz, Spanyol, Svéd, Török

Hang:

Angol - Dolby Digital 5.1
Német - Mono
Spanyol - Mono

Képformátum:

16:9Hordozó
Listaár

DVDabc ár
Státusz
Pont
17990 17690 176

  Piszkos Harry

  A Piszkos Harryban Clint Eastwood először bújik a kőkemény zsaru bőrébe, aki a jogszabályoknál előbbre valónak tartja a rendet és az igazságot. A helyszín San Francisco, ahol egy Skorpió nevű elvetemült gazember toronyházak tetejéről már két embert lőtt le távcsöves puskájával, és újabb rémtettekkel fenyegetőzik, ha a város nem fizet. Az ügyet Harry Callahanre bízzák, akinek eszköz nem számít, csak a cél: Skorpió kézre kerítése. Igazi akcióklasszikus!

  A Magnum ereje

  Clint Eastwood másodszorra Callahan felügyelő szerepében. San Franciskóban ezúttal alvilági figurákat gyilkolnak sorba, és bár így hétpróbás gazemberek jutnak megérdemelt sorsukra, Harry Callahan nem fogadhatja el az ilyesfajta igazságszolgáltatást. A szálak mesterlövész motoros rendőrökhöz vezetnek, akik túlkapásaikkal azt a rendszert veszélyeztetik, amelynek védelmére Harry fölesküdött, és amelyet, ha kell, a Magnum erejével véd meg.

  Az igazságosztó

  A Piszkos Harry-filmek harmadik darabjában Harry Callahan felügyelő egy túszügyet kissé hevesre sikeredett akcióval old meg, ezért a "kispadra" kényszerül. A kényszerpihenő azonban nem tart sokáig: amikor terroristák kirabolnak egy fegyverraktárt és véres tettekre készülnek, San Francisko vezetői ismét Harryhez, az igazságosztóhoz fordulnak segítségért... Az igazságosztó fanyar humorával és látványos akcióival újabb csemege az akciófilmek és Clint Eastwood rajongói számára.

  Az igazság útja

  Az igazság útja a Piszkos Harry-filmek negyedik része, amelyben a határozott megoldásairól ismert Callahan felügyelőt ismét parkolópályára állították felettesei, ám mint minden nehéz ügynél, most, amikor egy veszélyes sorozatgyilkost kell felkutatni, is megtalálják Piszkos Harryt. A szálak San Franciscón kívülre vezetnek, és Harry nem habozik elindulni az igazság útján. KEmény film a kemény világról! A filmnek Eastwood nemcsak főszereplője, hanem rendezője is.

  Holtbiztos tipp

  A csak a küldetésének élő Harry Callahan felügyelő nem kedveli a hírnevet, valamint a rocksztárok, filmkritikusok, tévés műsorvezetők és más nagymenők társaságát sem. Most mégis egy listán szerepel a neve az övékével, csakhogy ez a lista valójában afféle halállottó, amelynél azt kell eltalálni, vajon melyiküket "húzzák ki" először, vajon melyikük lesz az első áldozat? Harry Callahan azonban nem lenne Harry Callahan, ha ölbe tett kézzel várna: karatevirtuóz társával nyomozásba kezd...
Clint Eastwood
Liam Neeson


Extrák:

Vágatlan verzió
Interaktív menü
Jelenetek közvetlen elérése
5

A film jelenleg raktáron van, a szállítás azonnal megtörténhet
A film jelenleg megrendelhető, szállítás beszerzés után!
A film jelenleg nem kapható, a közeljövőben egészen biztosan nem tudjuk küldeni
A film még nem jelent meg, de előrendelést már elfogadunk rá

A DVDabc a Hálóker 2001 KFT tulajdona, csomagküldő partnerünk az FMD Kft.
Az oldalon feltüntetett árak minden esetben bruttó, azaz ÁFA-s árak!

DVDabc 2001-2013 Minden jog fenntartva
Info: info@dvdabc.hu