dvdabc.hu - DVD WEBSHOP, BLU-RAY WEBSHOP - DVD : A KERESZTAPA-TRILÓGIA (3 DVD)
A  Á  B  C  D  E  É  F  G  H  I  Í  J  K  L  M  N  O  Ó  Ö  Ő  P  Q  R  S  T  U  Ú  Ü  Ű  V  W  X  Y  Z  

DVD BLU-RAY 3D BLU-RAY CD KÖNYV
DVD-K RAKTÁRRÓL MOST ÉRKEZETT RAKTÁRUNKBA!A KERESZTAPA-TRILÓGIA (3 DVD)
THE GODFATHER (1972-1990) - AMERIKAI

Műfaj:

Klasszikus, Maffiafilm, Krimi

Rendezte:

Francis Ford Coppola
Francis Ford Coppola

Szereplők:

Talia Shire, Marlon Brando, Robert De Niro, Al Pacino, Andy Garcia, John Cazale, Robert Duvall, Abe Vigoda, Al Martino, Bridget Fonda, Diane Keaton, James Caan, Robert Duvall, Talia Shire, Marlon Brando, Sofia Coppola, John Marley, Richard Castellano, Richard Conte, Sterling Hayden, Andy Garcia, George Hamilton, Joe Mantegna, Eli Wallach

Gyártó stúdió:

Paramount

Forgalmazó:

BONTONFILM

Feliratok:

Angol, Magyar, Román, Magyar

Hang:

Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Stereo

Képformátum:

16:9

Hossz:

523 percHordozó
Listaár

DVDabc ár
Státusz
Pont
 
4990 4990 49
 

  A világ egyik legjelentősebb filmalkotásának tartott Keresztapa trilógiát a rendező, Francis Ford Coppola személyes felügyelete mellett közel egy éves munkával képkockáról képkockára újították fel, így a most megjelenő új kiadás nézői a lehető legjobb minőségben élvezhetik ezt a fantasztikus alapművet!

  A keresztapa (1972)

  Minden idõk legjobb amerikai filmjének tartják sokan Francis Ford Coppola mestermûvét, A Keresztapát, amely egy olasz származású maffiacsalád történetét meséli el a ’40-es és ’50-es évek Amerikájában.

  A Mario Puzo bestsellerébõl készült epikus filmben a legendás Marlon Brando alakítja Don Vito Corleone-t, a teljhatalmú keresztapát, aki hatalmi harcok kereszttüzében próbálja megõrizni hatalmát, megvédeni családját és kinevelni utódját. Al Pacino alakítja Michael-t, a Corleone család büszkeségét, akinek sikerült tisztességes úton elindulnia, de a családját érõ támadások hatására úgy dönt: apja örökébe lép...

  A Keresztapát 1973-ban 11 Oscar-díjra jelölték, megkapta a legjobb film, valamint a legjobb adaptált forgatókönyv kategóriában a szobrot, Marlon Brando pedig a Legjobb férfi fõszereplõnek járó díjat vehette át.

  A keresztapa 2. (1974)

  A filmtörténetben igazi kuriózumnak számít, ha egy sikeres film folytatása képes megközelíteni az elsõ rész sikerét és színvonalát. A Keresztapa 2. egyike minden idõk legjobb folytatásainak, amely sok tekintetben még a zseniális elsõ részt is felülmúlja.

  Ebben a filmben Coppola két idõsíkban, párhuzamosan meséli el az új keresztapa, Michael Corleone (Al Pacino) történetét, amelyben az apja örökébe lépett fiú kiterjeszti és megerõsíti hatalmát az ’50-es évek Amerikájában, és az elõzõ generáció krónikáját, amelyben a fiatal Vito Corleone a ’20-as években maffiafõnökké válik. A fiatal Vito-t Robert DeNiro alakítja.

  A Keresztapa 2. az elsõ részhez hasonlóan 11 Oscar-jelöléssel büszkélkedhet, és ezúttal az elnyert díjak listája is impozáns: a legjobb film, a legjobb forgatókönyv, a legjobb rendezés, a legjobb díszlet, a legjobb zene és Robert DeNiro személyében a legjobb férfi epizódszereplõ kategóriákban kapta meg az Oscart Coppola második maffiaeposza.

  A keresztapa 3. (1990)

  Coppola 1990-ben trilógiává bõvítette maffiaeposzát.

  A Keresztapa 3.-ban az idõsödõ Michael Corleone minden erejével azon dolgozik, hogy megvalósítsa régi tervét és legitimizálja családja vagyonát, remélve, hogy a Corleone dinasztia következõ generációját már nem kapcsolják majd össze az alvilággal.

  Miközben a maffia pénzével a Vatikán vállalkozásaiban próbál részesedést szerezni, Michael erõfeszítéseit akadályozza a maffián belül fellángoló újabb hatalmi harc, és egy forrófejû fiatal pártfogoltja, aki beleszeretett a lányába...

  A trilógia utolsó részét nem kevesebb, mint hét Oscar-díjra jelölték.
Bridget Fonda
Diane Keaton
James Caan
Robert Duvall
Talia Shire
Talia Shire
Marlon Brando
Marlon Brando
Andy Garcia
George Hamilton
Robert De Niro
Al Pacino
Andy Garcia
Robert Duvall


Extrák:

Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
5

A film jelenleg raktáron van, a szállítás azonnal megtörténhet
A film jelenleg megrendelhető, szállítás beszerzés után!
A film jelenleg nem kapható, a közeljövőben egészen biztosan nem tudjuk küldeni
A film még nem jelent meg, de előrendelést már elfogadunk rá

A DVDabc a Hálóker 2001 KFT tulajdona, csomagküldő partnerünk az FMD Kft.
Az oldalon feltüntetett árak minden esetben bruttó, azaz ÁFA-s árak!

DVDabc 2001-2013 Minden jog fenntartva
Info: info@dvdabc.hu