dvdabc.hu - DVD WEBSHOP, BLU-RAY WEBSHOP -
A  Á  B  C  D  E  É  F  G  H  I  Í  J  K  L  M  N  O  Ó  Ö  Ő  P  Q  R  S  T  U  Ú  Ü  Ű  V  W  X  Y  Z  

DVD BLU-RAY 3D BLU-RAY CD KÖNYV
DVD-K RAKTÁRRÓL MOST ÉRKEZETT RAKTÁRUNKBA!

Kedves Vásáróink!

Hamarosan itt vannak az ünnepek, így néhány információval szolgálnánk a vásárlást megkönnyítendő!

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL - IRODÁNK NYITVA TARTÁSA:

Megújult irodánkban a DVD-kből és BLU-RAY lemezekből személyesen is válogathat akár megrendelés nélkül is! Nyitva tartásunk a következő képpen alakul:

December 18 (hétfő): 9.00 - 17.00
December 19 (kedd): 9.00 - 17.00
December 20 (szerda): 9.00 - 17.00
December 21 (csütörtök): 9.00 - 17.00
December 22 (péntek): 9.00 - 17.00

A két ünnep között irodánk csak december 28-án, csütörtökön lesz nyitva 9.00 - 17.00 között. Az ünnepek után január 3-tól a szokásos nyitva tartás lesz érvényben. A heti pontos nyitva tartásról a főoldal jobb felső részében aktuálisan lehet tájékozódni!

BUDAPESTI ÉS VIDÉKI KISZÁLLÍTÁS

Budapestre a GLS minden rendelést ki fognak szállítani még az ünnepek előtt! Emiatt kérjük a budapesti rendelőinket, hogy a regisztrációnál megadott telefonszámon legyenek előrhetőek a kiszállítás pontos időpontjának egyeztetése céljából! Budapestre az utolsó futáros kiszállítási nap december 22, péntek, emiatt a rendeleséeket kérjük legkésőbb december 21-én 14.00-ig leadni.
Vidékre a GLS futárszolgálata maximum 24 órás kiszállítást garantál, így a karácsony előtti utolsó csomagfeladási nap december 21, CSÜTÖRTÖK lesz!

RENDELÉSEK LEADÁSA

A rendszer által RAKTÁRON-ra jelzett termékeket tudjuk a legnagyobb valószínűséggel küldeni még az ünnepek előtt! Amennyiben raktáron-ra jelzett terméket kíván megvásárolni, abban az esetben fontos, hogy a kosárba pakolás végeztével rendelje is meg a filmeket, mivel a rendszer csak akkor teszi félre a terméket Önnek!
A RENDELÉS-re jelzett termékeket igyekszünk beszerezni, értesítést küldünk, amennyiben nem sikerül! Fontos megjegyezni azonban, hogy a kiadók a karácsony előtti utolsó héten csak azon termékeket tudják biztosítani, amelyek nekik is raktáron vannak.
A RAKTÁRON-ra jelzett termékeket tudja legtovább megrendelni, azokra legkésőbb december 21, 14.00 óráig adhatja le rendelését, hogy a rendelést még az ünnepek előtt teljesíthessük!

RENDELÉSEK TELJESÍTÉSE

Természetesen minden rendelést a tőlünk elvárható legnagyobb figyelemmel fogjuk kezelni! Amennyiben egy csomag egy-egy film bizonytalan beérkezése miatt nem áll össze, abban az esetben kollégáink telefonon vagy e-mailben felkeresik, és egyeztetnek a csomag kiszállítását illetően!

ÜNNEPEK KÖZÖTTI NYITVATARTÁS, SZÁLLÍTÁS

December 28-án (csütörtök) szokásos nyitvatartással várjuk vásáróinkat irodánkban! (9.00-tól 17.00-ig). Ezen a napon a GLS futárszolgálatának is átadjuk az ünnepek alatt beérkezett és feldolgozható rendeléseket!

Minden vásárlónknak és látogatónknak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk!

A DVDabc a Hálóker 2001 KFT tulajdona, csomagküldő partnerünk az FMD Kft.
Az oldalon feltüntetett árak minden esetben bruttó, azaz ÁFA-s árak!

DVDabc 2001-2013 Minden jog fenntartva
Info: info@dvdabc.hu